Євтушенко Ольга Володимирівна
Євтушенко Ольга Володимирівна
Доцент, кандидат технічних наук
Відповідальний за практичну підготовку здобувачів
Профгрупорг кафедри
Гарант освітньо-професійної програми «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв»
Освіта
Механічний факультет Українського державного університету харчових технологій (нині НУХТ) за спеціальністю «Обладнання переробних і харчових виробництв».
Вчений ступінь та звання
Вчений ступінь кандидата технічних наук присвоєно у 2009 році за спеціальністю 05.18.12 «Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв». З 2012 року має вчене звання доцента кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв.
Досвід роботи
Стаж науково-педагогічної роботи 19 років – весь час у НУХТ.
Працює на кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв з 2004 року.
Виконавець кафедральної держбюджетної теми «Науково-технічні засади створення енергоощадних та ресурсозберігаючих процесів та обладнання харчових, фармацевтичних й поліграфічно-пакувальних виробництв», тема індивідуальної роботи «Розроблення ефективної конструкції обладнання клапанного типу для гомогенізації молока».
Підвищення кваліфікації
ТОВ «Фуд Тех Інжиніринг». Звіт про стажування, затверджено на засіданні кафедри МАХФВ, протокол №8 від 24.12.2014 р. (12.11.2014 по 12.12.2014 р.)
Інститут продовольчих ресурсів НААН України. Тема «Інноваційне обладнання молокопереробних підприємств». Звіт про стажування, затверджено на засіданні кафедри МАХФВ, протокол №7 від 07.11.2019 р. (01.10.2019 по 31.10.2019 р.) (156 год.)
Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти. Платформа Prometheus, Курс «Експерт з акредитації освітніх програм: онлайн тренінг». Cертифікат виданий 06.10.2019 р.
ТОВ «Фуд Тех Інжиніринг». Тема «Інноваційні рішення в технологічному обладнанні для виробництва харчових продуктів». Звіт про стажування, затверджено на засіданні кафедри МАХФВ, протокол №5 від 16.11.2023 р. (11.09.2023 по 11.10.2023 р.) (60 год.)
Науковий та навчально-методичний доробок
Автор більше 130 публікацій (1 з них у наукометричній базі даних “Web of Science”, 59 — входять до наукометричних баз IndexCopernicus, GoogleScholar, РИНЦ), 10 патентів України на корисну модель та 1 патент України на винахід. У співавторстві видано 30 навчально-методичних праць, з яких 2 підручники і 1 навчальний посібник. Є співавтором підручників “Інноваційне обладнання м'ясопереробних виробництв”, «Монтаж, експлуатація, діагностика та ремонт обладнання м'ясопереробних підприємств» та навчального посібника «Технологічні комплекси харчових виробництв», курсів лекцій з дисциплін: «Інноваційне обладнання харчових виробництв», «Обладнання харчових виробництв. Модуль 1. Загальне технологічне обладнання», «Компонування технологічних потокових ліній».
Публікаційна картка викладача
Контакти:
ауд. А-214, тел. (044) 287-94-85
e-mail: almeat@ukr.net